Ivan Perišić odlazi u Bundesligu, Inter zamjenu pronašao u Eintrachtu

Utorak, 23. studenog 2021. 14:49 Napisao/la  SC

Čelnici Intera zakazali sastanak s predstavnicima Marcela Brozovića, engleski klubovi žele 29-godišnjeg hrvatskog reprezentativca

Ivan Perišić
Ivan Perišić

Inter je pronašao nasljednika Ivana Perišića, prema La Gazzetti dello Sport aktualni talijanski prvak privodi kraju dogovore oko transfera Filipa Kostića.

Inter je u siječnju spreman platiti 10 mil. eura Eintrachtu za 29-godišnjega srpskog reprezentativca, koji igra na poziciji lijevog bočnog braniča.

Iako direktor Eintrachta Markus Krösche tvrdi da Kostić neće napustiti klub u siječnju, Inter se nada drugačijem raspletu.

Prema istom izvoru Perišić na ljeto odlazi iz Intera kao slobodan igrač, hrvatski reprezentativac vraća se u Bundesligu, Borussia Dortmund i Wolfsburg spominju se kao njegovi budući klubovi.

Čelnici Intera zakazali su idući tjedan sastanak s predstavnicima Marcela Brozovića na kojemu bi obje strane trebale dogovoriti detalje novog ugovora.

Brozoviću ugovor također istječe na kraju sezone, Inter ga želi zadržati, Brozović želi ostati, preostaje dogovoriti iznos plaće koja bi trebala biti dvostruko veća od sadašnje (3,5 mil. eura godišnje)

Newcastle je zadnji iskazao zanimanje za 29-godišnjega veznjaka, Brozović je navodno postao zanimljiv i Tottenhamu otkada je trener postao Antonio Conte.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.