Ivan Jurić: Umor Lazija nam je olakšao posao, ali odigrali smo dobru utakmicu

Nedjelja, 13. prosinca 2020. 14:58 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić priznao je da je njegovoj momčadi posao olakšao i umor nogometaša Lazija.

- Njihov umor nam je olakšao posao, ali odigrali smo dobru utakmicu, puno smo radili, bili smo koncentrirani, neprestano smo držali pritisak, imam osjećaj da smo mogli postići još nekoliko pogodaka, rekao je Jurić.

Hrvatski trener iznenadio je koristeći Adriena Tamezea kao lažnu devetku, dok je Matteo Lovato bio zadužen za Milinkovića.

No, nakon samo petnaest minuta umjesto Lovata je u igru trebao ući Kevin Rugge i Jurić se ipak predomislio.

- Lovato je bio jako loš u prvih 10 minuta, nevjerojatno loš. Nedavno sam razgovarao s njim, rekao sam mu da mora biti skroman jer je stvarno odigrao samo tri utakmice u Serie A, ali treba mu vremena da odraste i sazri. No, nakon tih deset minuta se posložio i počeo igrati sve bolje i bolje. I bio je sjajan 80 minuta. Ima ono što je potrebno da postane izvrstan branič, ali mora se potruditi i poboljšati u svakom pogledu. I ostati ponizan, zaključio je Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.