Ivan Jurić opet na klupi Torina, pitanje do kada će mirno sjediti

Subota, 17. rujna 2022. 13:38 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić u subotu će opet sjesti na klupu nakon što zbog bolesti nije vodio utakmice protiv Intera i Leccea, Torino večeras (20.45) igra protiv Sassuola.

- Očekujem tešku utakmicu, imaju kvalitetu u igri jedna na jedan i brzini. Morat ćemo biti čvrsti, agresivni, igrati naš nogomet, rekao je Jurić uoči utakmice kojom Torino može zadržati priključak s momčadima koje se bore za europske plasmane.

Zanimljivo, uoči utakmice talijanski mediji plasirali su vijest da je Jurić toliko nezadovoljan situacijom u klubu da bi uskoro mogao otići.

Kao što je poznato, Jurić je ljetos javno kritizirao čelnike kluba jer nisu pojačali roster kao što je on očekivao, čak se fizički sukobio s direktorom Davideom Vagnatijom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.