Ivan Jurić: Nije bilo lako izgraditi novu momčad od istih igrača

Ponedjeljak, 11. travnja 2022. 11:25 Napisao/la  SC
Ivan Jurić
Ivan Jurić

Torino i Milan odigrali su utakmicu bez golova:

- Momčad je igrala jako dobro, stvorila je prilike za pobjedu u drugom poluvremenu protiv momčadi koja mi se jako sviđa u nekim elementima, divim se dinamici njihovih igrača i tempu, ali mislim da smo, ako ništa drugo, zaslužili više. Moji igrači imaju snage, mogu podnijeti bitku. Više radimo na tehnici i kvaliteti, vidio sam poboljšanja u našim dodavanjima i napadima. U momčadi ima mnogo mladih igrača koji imaju puno naučiti. Mislim da nam još uvijek nedostaje igrač koji može spojiti vezni red s napadom, povezati linije. Dennis Praet je to mogao, ali smo ga izgubili zbog ozljede, kazao je Ivan Jurić nakon utakmice.

Torino je do sada skupio više bodova nego cijele prošle sezone, Jurić je momčad preuzeo na početku sezone:

- Počeli smo sezonu u katastrofalnoj situaciji. Nije bilo lako izgraditi novu momčad od istih igrača, jer smo zapravo doveli samo dva ili tri nova igrača, kaže Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.