Ivan Jurić prokomentirao fizički sukob sa sportskim direktorom

Petak, 12. kolovoza 2022. 15:51 Napisao/la  SC

Želio bih biti trener, moram se fokusirati na teren, ali ima trenutaka kada ja interveniram, kao u slučaju Vlašića, kaže trener Torina

Jurić i Vagnati potukli se na parkingu ispred hotela
Jurić i Vagnati potukli se na parkingu ispred hotela

Ivan Jurić prvi put se javno oglasio nakon što je objavljen video-zapis fizičkog sukoba sa sportskim direktorom Torina Davideom Vagnatijem tijekom boravka u austrijskom kampu:

- Sretan sam zbog toga, napokon sam ga vidio kako reagira i bori se. Nadam se da će uložiti istu energiju u situacijama korisnim za momčad. Ponekad sam imao osjećaj da se suočavam s gumenim zidom i drago mi je što je onako reagirao, kazao je trener Torina.

Jurić je potvrdio da je imao presudnu ulogu u transferu Nikole Vlašića nakon što Torino nije uspio dovesti Dennisa Praeta iz Leicester Cityja:

- Praet je veliki igrač, ali trenutno si ne možemo priuštiti da ga dovedemo. Sada imamo Lazara, Vlašića i Mirančuka. Radonjić je velika nepoznanica. Želio bih biti trener, moram se fokusirati na teren, što je već puno posla. Davide je zadužen za transfere, ali ima trenutaka kada ja interveniram, kao u slučaju Vlašića. Bremer je otišao, bio je najbolji branič u Serie A, a mi još uvijek nismo nikoga doveli. Tko god dođe, mora se prilagoditi. Nedostaju nam igrači u veznom redu i obrani, doveli smo Miranchuka i Vlašića, koji su imali teške sezone, ali bi mogli biti dobri, kazao je Jurič.

- Predsjednik Torina (Urbano Cairo, op.a.) ne želi izgubiti novac koji je izgubio u posljednjih nekoliko godina. Uložio je u kadar i trudi se dati sve od sebe, dobiva igrače na posudbu i mlade igrače koji ne zarađuju puno. Naravno, postoje stvari koje moramo poboljšati, kao što je razumijevanje o tome koji mladi igrači imaju budućnost, rekao je Jurić.

Torino u subotu igra protiv Monze.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.