Ivan Jurić odlazi na kraju sezone, predsjednik Torina pronašao novog trenera

Petak, 09. veljače 2024. 12:35 Napisao/la  SC

Jurićev karakter i klupske ambicije u stalnom su raskoraku, Torino će teško sezonu završiti među šest najboljih klubova

Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić najavio da odlazi iz Torina ako se na kraju sezone ne uspije kvalificirati u Europu.

Budući da će Torino sezonu jako teško završiti među šest najboljih klubova Serie A, talijanski mediji Jurićevu izjavu shvatili su kao najavu skorašnjega oproštaja.

Jurićev karakter i klupske ambicije u stalnom su raskoraku, napetu atmosferu i spekulacije oko novog ugovora hrvatski stručnjak presjekao je jasnom porukom, ne zanima ga više rad u klubu koji nema kvalitetu za visoki plasman.

Iako predsjednik Urbano Cairo javno podržava Jurića u svakom medijskom istupu, Jurićev mandata privodi se kraju, talijanski mediji navode da je Cairo već pronašao novog trenera.

Gennaro Gattuso slovi kao izgledni nasljednik Ivana Jurića, karizmatični talijanski trener radi u Marseilleu do kraja sezone.

Gattuso je trener Marseillea postao početkom sezone, potpisao je jednogodišnji ugovor koji francuski klub nema namjeru produljiti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.