IVAN JURIĆ

Isto se dogodilo u Genovi

Srijeda, 23. prosinca 2020. 23:10 Napisao/la  SC

Ne želim ponavljati iste pogreške

Ivan Jurić
Ivan Jurić

Ivan Jurić nakon poraza (1:2) Verone od Intera ovako je najavio zimski prijelazni rok:

- Mislim da moramo biti realni i reći da nam igrači koje smo doveli ljeto nisu dali dovoljno. Imali su povijest ozljeda, ne možemo ih ubiti, moramo raditi kako bismo preživjeli i priznati pogreške koje smo učinili u prijelaznom roku. U protivnom riskiramo, ja ne želim riskirati, moramo biti vrlo oprezni. Pogriješili smo, neke smo stvari uzimali zdravo za gotovo. Puno novih igrača ne igraju, a prošlog ljeta prodali smo važne igrače. Dečki daju sve, ali moramo realno procijeniti što se događa, napravili smo čuda s igračima prilagođenim različitim ulogama, sada moramo pravilno intervenirati, kazao je Jurić.

Trener Verone stekao je slično iskustvo:

- Isto se dogodilo u Genovi u mojoj prvoj sezoni Serie A, prodali su mnoge igrače u siječnju. Ne želim ponavljati iste pogreške. Benassi je trebao biti važan igrač, ali se nije oporavio od ozljede. Magnani je danas dobro prošao, ali posljednjih se sezona borio s ozljedama, isto kao i Favilli i Kalinić. Dečki su se žrtvovali, dali su sve, ali ne želim ponavljati iste pogreške iz prošlosti. Želim da Verona bude bolja, dogodit će se masakr ako se u idućih šest mjeseci ništa ne promjeni, kazao je Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.