Ivan Jurić i Stjepan Ostojić ostaju u klubu opterećenim dugom prema Gabrieleu Volpiju

Četvrtak, 23. srpnja 2020. 10:20 Napisao  I. V.

Verona s jednim od najmanjih budžeta stigla nadomak europskog plasman, Gabriele Volpi od Maurizija Settija potražuje 18 mil. eura

Stjepan Ostojić i Ivan Jurić
Stjepan Ostojić i Ivan Jurić

Ivan Jurić i Stjepan Ostojić nastavljaju suradnju u Veroni.

Jurić je produžio ugovor s Veronom na kraju sezone tijekom koje je novog prvoligaša doveo nadomak europskog plasmana.

Stjepan Ostojić surađuje se Jurićem otkada su počeli raditi u trećeligašu Mantovi.

Nakon neuspjelih pokušaja u Genoi, Jurić je na klupi Verona dokazao da nije slučajno Crotone uveo u Seriju A zbog čega je postao talijanski hit i trener Genoe.

Sličan je uspjeh ostvario u Veroni, koja je s jednim od najmanjih budžeta u ligi najavljivala grčevitu borbu za ostanak.

Klupski budžet u prosincu 2019. godine dodatno je opteretila odluka bolonjskog suda kojom Gabriele Volpi od tvrtki HV7 i HV23 u vlasništu Maurizija Settija potražuje 18 mil. eura.

Time se pokazala točnom medjska spekulacija da je Volpi istodobno ulagao u tri kluba (Rijeka, Spezia, Verona), Setti je posjetio Rijeku kada je Volpi postao većinski vlasnik riječkog kluba.

Prošle sezone Setti je uspio Veronu vratiti u Seriju A i povukao neočekivani potez.

Nakon što je Verona u doigravanju izborila plasman u Seriju B, Setti je zahvalio na suradnji treneru Alfredu Agliettiju i angažirao Jurića.

Donio je dalekosežno dobru odluku, pri kraju sezone Jurić je potpisao novi ugovor do 2023. godine.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.