Ivan Jurić i Stjepan Ostojić iduće sezone na klupi Genoe, Crotone ostaje bez čudotvoraca

Nedjelja, 08. svibnja 2016. 16:49 Napisao/la  SC

 U klubu imamo puno svojih bivših igrača. Jurić je pet godina bio jedan od nas i jako cijenimo njegovu radnu etiku, kaže predsjednik Genoe      Enrico Preziosi

Ivan Jurić prema svemu sudeći iduće sezone neće voditi Crotone u Seriji A. Tjednima se spekulira da bi Jurić zajedno sa svojim pomoćnikom Stjepanom Ostojićem trebao preuzeti momčad Geone.

Spekulacije je prekinuo predsjednik Genoe Enrico Preziosi:

- U klubu imamo puno svojih bivših igrača. Jurić je pet godina bio jedan od nas i jako cijenimo njegovu radnu etiku, prenosi Preziosijevu izjavu Sky Sport.

Da je trener Geone Gian Piero Gasperini praktično bivši Preziosi je ovako naslutio:

- Večerali smo u petak i svatko od nas će donijeti odluku koju smatra najboljom!

Jurić je ove sezone ostvario senzacionalni uspjeh, ušao je u u Seriju A s klubom predodređnim za borbu za ostanak. Jurić i Ostojić stigli su u Crotone u misiju spašavanja i uskoro vjerojatno odlaze nakon najvećeg uspjeha u klupskoj povijesti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.