Inter zamjenu za Marcela Brozovića pronašao u Real Madridu

Utorak, 26. travnja 2022. 19:52 Napisao/la  SC

Koliko Brozović znači za Inter najbolje ilustrira podatak da je aktualni prvak osvojio samo dva boda u trima utakmicama koje Brozović nije mogao igrati

Marcelo Brozović
Marcelo Brozović

Marcelo Brozović igra najbolju sezonu u karijeri!

Koliko Brozović znači za Inter najbolje ilustrira podatak da je aktualni prvak osvojio samo dva boda u trima utakmicama koje Brozović nije mogao igrati.

Budući da u rosteru nema ni približno igrača takve kvalitete, Inter pokušava pronaći igrača koji bi moga dostojno zamjeniti Brozovića koji igra bez prestanka.

Brozović je u naponu snage, ima 29-godina i nevjerojatne fizičke kapacitete, ali Simone Inzaghi želi imati u rosteru igrača može odmoriti Brozovića.

Inter je sličan pofil pronašao u Real Madridu, Dani Ceballos prva je opcija.

Ceballos je španjolski reprezentativac koji ne može igrati pokraj sada već legendardne trojice veznih igrača (Modrić, Kroos, Casemiro), svjestan je na klupi neće izboriti mjesto u reprezentaciji i namjerava otići iz Madrida.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.