INTER ŽELI DE ROSSIJA

Inter ponudio legendi Rome 11 milijuna eura

Ponedjeljak, 01. svibnja 2017. 20:04 Napisao/la  SC

Rominu ponudu za produljenje suradnje je odbio, nezadovoljan visinom godišnje plaće

Daniele De Rossi, veznjak Rome dobio je sjajnu ponudu od 11 milijuna eura za dvije sezone, od milanskog Intera, Ponuda i ne bi bila tako atraktivna da De Rossi nema već 34 godine te mu za dva mjeseca ističe ugovor u Romi. No, veznjak mora dobro razmisliti jer i on je simbol Rome, jedini veći od njega je Francesco Totti.

Rominu ponudu za produljenje suradnje je odbio, nezadovoljan visinom godišnje plaće, a Inter mu je ponudio dvogodišnji ugovor i plaću od 5.5 milijuna eura godišnje, javlja Sky Italia.
 
Inter nije jedini talijanski velikan zainteresiran za De Rossija nakon što je ovaj odbio klub u kojem je vicekapetan. Ta vijest alarmirala je i Juventus i Milan, ali je Inter bio najbrži.
 
Nerazzuri traže upravo ono što De Rossi je - iskusni vođa momčadi na sredini terena, a bogovski ugovor koji nude igraču u veteranskim godinama, svjedoči koliko ga žele.
 
Roma je odmah reagirala i De Rossiju dala novu ponudu: jednogodišnji ugovor s honorarom od 3.5 milijuna eura, ali koji bi s bonusima mogao narasti do 4 milijuna, uz klauzulu produljenja na još jednu godinu.
 
Očito je da je i Romina poboljšana ponuda, osjetno slabija od Interove, ali De Rossijev klub igra na emocije, jer veznjak koji je u Romi proveo cijelu karijeru, od omladinske škole, do vrata penzije, više puta je naglašavao kako mu se ne ide nigdje iz Rima

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.