×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Inter na ljeto dovodi Andre Villas - Boasa iz Chelsea?

Srijeda, 29. veljače 2012. 16:38 Napisao/la 

Predsjednik Intera, Massimo Moratti, priznao je kako će na ljeto promijeniti trenera. Prvi "pick" je Andre Villas - Boas, koji je već "bivši" u Chelseaju.

Inter se vratio u "stare dane", koji nisu "dani ponosa i slave", nego baš suprotno. Katastrofalni rezultati, još gore igre, treneri koji se mijenjaju poput statista u niskobudžetnim filmovima... I predsjednik Massimo Moratti, koji nikako da pogodi pravoga. Nakon što mu je u Madrid "pobjegao" Jose Mourinho, Moratti je na klupi imao uglavnom - promašaje.

Rafa Benitez i Leonardo prošle sezone, Giampiero Gasperini i Claudio Ranijeri ove. Sve što je dobio Inter svodi se na gomilu frustracija. Što i kako dalje? Iako Ranieri uvjerava sve oko sebe kako "ova momčad može bolje", u to ne vjeruje više nitko. I Moratti je, prema pisanju Gazzette dello sport svjestan kako će na ljeto morati dovesti novog "Mistera". I dok se prošli tjedan spominjala mogućnost da na San Siro sleti Josep Guardiola, sada je situacija sasvim drugačija.

Gazzetta tvrdi kako je Moratti otkrio prvi "pick" - Andre Villasa - Boasa. Koji je, zanimljivo, trenutno kod Romana Abramoviča, ali također s prefiksom bivši. I dok najžešći navijači "nerazzurra" zazivaju Mourinha, realnost nudi njegovu blijedu kopiju. Uostalom, Moratti je Villas - Boasa htio doveti i ljetos, ali se Portugalac tada odlučio za Abramovičeve "argumente".

Hoće li se dogoditi idućeg ljeta? Nije nemoguće. Sigurno je da Claudio Ranijeri iduće sezone sigurno neće voditi Inter. Ako se ne dogodi čudo, ni Villas - Boas neće biti šef u Chelseaju. Italija će mu, nakon otočke muke, sasvim dobro doći. A ni Moratti, kad zapne, nije ništa lošiji od Abramoviča...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.