Igor Tudor pozitivan na koronavirus unatoč tome što se cijepio

Utorak, 09. studenog 2021. 18:33 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor pozitivan je na koronavirus!

Verona je službeno objavila da se hrvatski stručnjak trenutačno nalazi u kućnoj izolaciji te da je klub aktivirao sve procedure u skladu s važećim propisima.

Naglašeno je da Tudor je bio pozitivan na testu iako je cijepljen.

Sretna okolnost u nesreći je da Tudor ne smije raditi s momčadi tijekom stanke zbog kvalifikacija za SP 2022, iz izolacije bi trebao izaći prije 22. studenog, kada Verona iduću utakmicu igra protiv Empolija.

Inače, Tudor je postao trenerski hit Serije A, otkada je postao trener Verona je ostvarila četiri pobjede, četiri remija i doživjela samo jedan poraz.

Verona u zadnje četiri utakmice nije doživjela poraz, u zadnjim dvjema utakmicama Tudor je prvo pobijedio (2:1) Juventus, a onda odigrao neodlučeno (1:1) protiv vodećega Napolija na stadionu Armando Diego Maradona.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.