Igor Tudor postaje trener Napolija, njegov agent Antony Šerić dogovara detalje ugovora

Ponedjeljak, 13. studenog 2023. 10:18 Napisao/la  SC

Rudi Garcia ostaje na plaći do kraja sezone ako ne dogovori sporazumni raskid ugovora

Igor Tudor postaje trener Napolija, njegov agent Antony Šerić dogovara detalje ugovora

Igor Tudor prvi je kandidat za novog trenera Napolija, svi relevantni talijanski mediji spekuliraju da je Rudi Garcia postao bivši nakon domaćega poraza (0:1) od Empolija.

Prema istim izvorima, hrvatski stručnjak prvi je odabir Aurelija De Laurentiisa, koji Garciju smjenjuje tjednima.

Tijekom zadnje stanke u prvenstvu De Laurentiis je izjavio da ne može pronaći trenera, Antonio Conte odbio je tko zna koju po redu ponudu vlasnika Napolija.

I tada se Tudor spominjao kao kandidat, ali je De Laurentiis odlučio zadržati Garciju na klupi.

Napoli je nastavio ponirati na ljestvici, De Laurentiis više nema izbora.

Vlasnik aktualnog prvaka dogovara detalje suradnje s Tudorom, ponudio je bivšem treneru Marseillea ugovor do kraja sezone s opcijom produljenja do 2025. godine, Tudor želi ugovor do 2025. godine bez ikakvih opcija.

Tudorov agent Antony Šeric, australski Hrvat koji je igrao za Hajduk, Bresciju, Veronu, Parmu i Lazio, dogovara detalje ugovora.

Garcia je došao na početku sezone nakon što je Luciano Spalletti otišao kao talijanski prvak, francuski stručnjak dobio je otkaz u Al Nassru čim je stigao Cristiano Ronaldo.

Potpisao je dvogodišnji ugovor za godišnju plaću od 2,8 mil. eura, De Laurentiis je ugovorio klauzulu prema kojoj Napoli može raskinuti ugovor na kraju 2024. godine ako Garcia dobije otkaz u prvoj sezoni.

To znači da će Garcia ostati na plaći do kraja sezone ako ne dogovori sporazumni raskid ugovora.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.