Igor Tudor ponovo u Udinesu, hrvatski trener opet mora spašavati talijanskog prvoligaša

Srijeda, 20. ožujka 2019. 18:57 Napisao/la  SC

Tudor u završnici prošle sezone preuzeo momčad Udinesea u teškoj situaciji nakon 11 uzastopnih poraza i uspio osigurati ostanak

Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor ponovo preuzima momčad Udinesea!

Davide Nicola dobio je otkaz nakon samo dvije pobjede ove kalendarske godine, talijanski mediji najavljuju povratak Igora Tudora.

Tudor bi trebao postati treći trener Udinesea ove godine i pokušati učiniti ono što nije uspjelo Davideu Nicolu i Juliju Velazquezu.

Zanimljivo, Španjolac Julio Velazquez postao je trener u lipnju prošle godine nakon što je Tudor otišao iz Udinesea pod čudnim okolnostima.

Naime, Tudor je u završnici prošle sezone preuzeo momčad Udinesea u teškoj situaciji nakon 11 uzastopnih poraza, uspio je osigurati ostanak u Seriji A u zadnjem kolu i onda neočekivano otišao bez suvislih objašnjenja!

Talijanski mediji spekulirali su tada da se Tudorova vizija budućnosti kluba nije uklopila u viziju klupskih čelnika.

Klub je trebao opet doći u tešku situaciju da bi čelnici shvatili Tudorovu viziju.

 Udinese na 16. mjestu ima bod više (25) od Bologne na 18. mjestu koje vodi u Seriju B.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.