Igor Tudor: Moj prijatelj Jurić napravio je odličan posao u posljednje dvije godine

Ponedjeljak, 20. rujna 2021. 14:52 Napisao/la  SC
Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor preuzeo je momčad Verone nakon smjene Eusebija Di Francesca, u debiju je pobijedio Josea Mourinha, koji je na klupi Rome doživio prvi poraz ove sezone:

- Naravno da sam sretan, ostvarena je prva pobjeda. Igrači su odigrali izvanrednu utakmicu, nije to bila laka utakmica, ali zadržali smo isti intenzitet kroz cijelu utakmicu i zaista sam sretan. Uvijek se može bolje, treba nam pravi mentalitet i nikada ne smijemo odustati. Moramo poboljšati stil igre, ali potrebna je osobnost za pobjedu u ovakvoj utakmici. Moj prijatelj Jurić ovdje je napravio odličan posao u posljednje dvije godine. Moram nešto dodati onome što je učinio, pokušao sam učiniti sve što sam mogao, ali nije bilo lako u samo nekoliko dana nešto posebno učiniti, kazao je Tudor.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.