Igor Tudor: Od mene nećete čuti ništa senzacionalno!

Utorak, 23. studenog 2021. 09:12 Napisao/la  SC

Nadam se da ću dodatno podići razinu igrača kao što su Brekalo, Praet i Belotti, kaže trener Torina Ivan Jurić

Igor Tudor
Igor Tudor

Igor Tudor i Ivan Jurić ostvarili su nove pobjede, hrvatski stručnjaci u Seriji A uspješno privode kraju kalendarsku godinu:

Verona ima 19 bodova iz 13 utakmica, samo dva manje od Lazija, Juventusa i Fiorentine:

- Gledamo utakmicu po utakmicu, ne želim biti neuravnotežen. Dečki igraju jako dobro, ali od mene nećete čuti ništa senzacionalno. Cilj je da osiguramo ostanak, u subotu igramo novu utakmicu, naglasio je Rudor i dodao:

- Verona je pobijedila svojom snagom, svojim talentima. karakterom, fizičkom pripremljenošću, kvalitetom pojedinaca. Bila je to dobra utakmica. Na kraju smo to zaslužili jer smo stvarali više šansi. Ponovo smo krenuli  malo neoprezno, onda se pojavila želja za golom, zadnjih desetak minuta  jače smo pritiskali, rekao je Tudor

Torino je pobijedio (2:1) Udinese:

- Bila je to teška utakmica, mogli smo je završiti 2:0, ali nismo se dobro snašli i patili smo do kraja. Prepoznali su naše karakteristike, a to je da igramo intenzivno i na druge lopte. Svakako ima mjesta za napredak. Nadam se da ću dodatno podići razinu igrača kao što su Brekalo, Praet i Belotti. Nije bila sjajna utakmica, ali dobro smo prošli, kazao je trener Torina Ivan Jurić.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.