Igor Budan iz Palerma je stigao na posudbu u Atalantu uz mogućnost otkupa ugovora

Petak, 18. siječnja 2013. 16:56 Napisao/la  SC

Igor Budan igrao je za Atalantu od 2003 do 2006 godine

Bivši hrvatski reprezentativac Riječanin Igor Budan iz Palerma je stigao na posudbu u Atalantu uz mogućnost otkupa ugovora u skladu sa željama momčadi iz Bergama. Presudan je bio razgovor Budana i predsjednika Palerma Zamparinija. Prvi čovjek Palerma preporučio mu je da ode negdje gdje će igrati, a Budan nije želio donijeti konačnu odluku prije razgovora sa predsjednikom.

S obzirom na činjenicu da je odnos Zamparinija i Budana već duže vrijeme vrlo prisan nije isključeno da se bivši igrač Rijeke vrati na Siciliju kao team-manager Palerma o čemu je bilo govora i prošloga ljeta. No, Budanova sadašnjost zove se Atalanta, ugovor je formaliziran danas, a Budan će u ponedjeljak u Bergamu potpisati ugovor koji je Atalanta naslijedila od Palerma: što znači ugovor traje do 2015 godine, a godišnja plaća je 550.000 eura.

Još se treba utvrditi hoće li se u ugovor ugraditi i bilateralna klauzula prema kojoj Budan uz odštetu od 300.000 eura može napustiti Atalantu već 2014 godine. O tome će se još razgovarati, ali prvi cilj hrvatskog napadača je otići tamo gdje će igrati ili kako je to rekao predsjednik Zamparini u njihovom privatnom razgovoru - treba otići tamo gdje će se moći zabavljati igrajući

Igor Budan igrao je za Atalantu od 2003 do 2006 godine i u tom periodu postigao je 16 pogodaka

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.