×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Ibrahimović srušio i Romu, Milan na +7 u odnosu na Juventus

Subota, 24. ožujka 2012. 20:13 Napisao/la 

Švedski reprezentativac još je jednom bio čovjek odluke za Milan, koji je svladao Romu s 2:1. Palermo i Udinese odigrali su 1:1

Veliki Diego Armando Maradona je Zlatana Ibrahimovića smjestio na treće mjesto najboljih igrača svijeta. Odmah iza Messija i Cristiana Ronalda. Nije daleko od istine, Ibra je još jednom pokazao svu maestralnost talenta...

Protiv Rome je na San Siru još jednom bio čovjek odluke. Iako su Rimljani poveli u 44. minuti, pogotkom Osvalda, koji je loptu Danielea De Rossija pospremio u mrežu Abbiatija, Milan je kontrolirao utakmicu. Istina, mučili su se "rossoneri", ali vjerojatno je negdje u mislima polako stajala i Barcelona...


Srećom po Allegrija, on u momčadi ima igrača koji u svakom trenutku može slomiti protivnika. Prvi gol je zabio iz jedanaesterca, a drugi je pravo malo remek djelo.


Loptu je sa svoje polovice "napucao" Mesbah, Ibra je izbjegao zaleđe, odjurio prema vratima Rome, prebacio Stekelenburga, a onda glavom smjestio loptu u mrežu za vulkan slavlja na San siru. Milan je na plus sedam u odnosu na Juventus, kojega sutra navečer očekuje "Derby d' Italia" protiv Intera.

U večernjem terminu su na stadionu Renzo Barbera igrali Palermo i Udinese. Susret je završio 1:1, a poveli su domaćini preko svog najboljeg strijelca Fabrizija Miccolija, koji je u 32. minuti zabio sjajan pogodak.

Udinese, koji se i dalje bori za treću poziciju, izjednačio je pet minuta prije kraja. Pogodak je postigao Rumunj Gabriel Andrei Torje.

SERIE A, 29. kolo: Milan - Roma 2:1 (0:1 Osvaldo 44', 1:1 Ibrahimović 53' (11m), 2:1 Ibrahimović 83'), Palermo - Udinese 1:1 (1:0 Miccoli 32', 1:1 Torje 85')

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.