Zlatan Ibrahimović neće produljiti ugovor ako nakon Zvonimira Bobana ode Paolo Maldini

Utorak, 12. svibnja 2020. 14:47 Napisao  I. V.

Svima je jasno da Ivan Gaizidis i Paolo Maldini više ne mogu surađivati, Zlatan Ibrahmović nije dvojio od trenutka kada je Zvone Boban dobio otkaz

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović vratio se u Milano i najavio izravni obračun s Ivanom Gazidisom, koji personificira poslovnu politiku zbog koje sve više navijača Milana otvoreno prozivaju vlasnike.

Oko kluba se stvara negativno ozračje otkada je Gazidis naprasno prekinuo suradnju sa Zvonimirom Bobanom, bivši direktor dobio je otkaz zbog toga što je javno prozvao Gazidisa zbog nekorektnog ponašanja koje nije svojstveno DNK-u milanskog kluba.

Gazidis je bez znanja Zvonimira Bobana i Paola Maldinija pregovarao s njemačkim stručnjakom Ralfom Rangnickom, koji je potvrdio da je trebao preuzeti vođenje sportske politike umjesto Bobana i Maldinija.

Maldini nije reagirao kao Boban, decentno iskazuje nezadovljstvo načinom na koji Gazidis vodi klub i čeka odluku vlasnika.

Svima je jasno da Gaizidis i Maldini više ne mogu surađivati, podrška javnosti Maldiniju raste kako vrijeme prolazi, a Ibrahmović nije dvojio od trenutka kada je Boban dobio otkaz.

Ibrahimoviću ugovor istječe krajem sezone, mogućnost produljenja ugovora ovisi o objema stranama.

Karizmatični ljubimac navijača u 38. godini vratio se u Milan i vrlo brzo opet postao stožerni igrač.

Iako se Ibrahimović javno ne izjašnjava, Šveđanin se potrudio da javnost sazna što namjerava.

Ako nakon Bobana ode i Maldini, Ibrahimović neće u Milanu ostati sam s Gazidisom!

Na potezu su čelnici Elliott Managementa, investicijskog fonda koji je vlasnik Milana.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.