×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

SKANDALOZNI ŠVEĐANIN 

Ibrahimović psovao novinarku SKY Italia

Nedjelja, 11. ožujka 2012. 22:02 Napisao/la 

Ibrahimović u eteru opsovao novinarku Veru Spadini i gađao je gumicom za kosu

Zlatan Ibrahimović. Ili, možda, dr. Jekyll i mr. Hyde. Podvojena ličnost. Na travnjaku je, uglavnom, sjajan, prvo ime Milana, koje i ove sezone vodi svoje suigrače prema drugom uzastopnom "scudettu". U nedjelju je tako, opet, bio glavni na terenu, pogodak i asistencija, za "saniranje" Leccea, 2:0. A onda, nakon utakmice, opet "Ibra show"...

Nakon svake utakmice Serie A igrač koji zasluži titulu "uomo partita" (igrač utakmice), obavezan je novinarima talijanske satelitske TV postaje SKY Italia dati kratak intervju odmah po završetku dvoboja. Ovog puta je to, logično, bio Ibrahimović. I tako je Ibra lamentirao o važnosti pobjede, dobrim igrama "rossonera", a onda ga je novinarka Vera Spadini upitala "danas se niste ljutili na Allegrija?", aludirajući na javno izrečenu Ibrahimovićevu kritiku na izbor taktike za Arsenal. Ibra je nervozno odgovorio: - Ljut? Na koga? Zašto? Netko je vidio da sam bio ljut na nekoga? Mnogi pričaju napamet, najbolje im je da šute. Kada se izgubi, nitko nije sretan, ja najmanje.

Potom je, prema ugovoru Serie A, na red došao novinar Mediaseta. Spadini je stala u pozadinu. Ibra je analizu utakmice ponovio i pred mikorofonima Mediaseta, a onda je "opalio" psokvu prema - Veri Spadini. Izravno u eter Ibra je plasirao rečenicu "koji k.... gledaš?!", upućenu skamenjenoj novinarki. Pri odlasku je još prema njoj bacio gumicu za kosu, koja je dio njegove obavezne "sportske opreme".

Nevjerojatan gaf, tko zna koji u nizu, sjajnog švedskog napadača. Naravno, ovo je imalo golemi odjek u nogometnim krugovima, pa su u Milanu, nedugo nakon utakmice, na službenoj web stranici objavili kako je Ibrahimović nazvao novinarku i ispričao se zbog incidenta. Pitanje je, naravno, kako će sve završiti...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.