Hakan Calhanoglu: Pioli je jedini koji me je stvarno želio u Milanu

Četvrtak, 15. srpnja 2021. 12:28 Napisao/la  SC
Hakan Calhanoglu
Hakan Calhanoglu

Hakan Calhanoglu razočarao je navijače Milana kada je otišao u Inter, jedna od najboljih igrača Milana ovako je objasnio zašto je odlučio otiću redove gradskog rivala:

- Normalno je da su navijači razočarani, ali ja nisam prvi i neću biti posljednji igrač koji je učinio slično, mnogi igrači prije mene prelazili iz Milana u Inter ili obrnuto. Morao sam misliti na svoju budućnost uz dužno poštovanje prema Milanu. Puno sam učinio za Milan tijekom četiri godine, poštovao sam svih, ali otvaram novo poglavlje karijere u Interu i tom se veselim. Pioli je jedini koji me je stvarno želio u Milanu. Razgovarao sam s njim puno puta, on je poštovao moju odluku i poželio mi sve najbolje, kaže Calhanoglu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.