Hakan Calhanoglu: Osvojiti naslov u derbiju bila je najveća satisfakcija

Srijeda, 24. travnja 2024. 14:20 Napisao/la  SC
Hakan Calhanoglu
Hakan Calhanoglu

Hakan Calhanoglu posebno je emitivno proživio ostvajanje titule prvaka nakon pobjede protiv Milana, turski veznjak nije zaboravio što su mu navijači Milana priredili, kada je 2021. godine otišao u Inter:

- Uvijek sam radio u tišini i patio. Moj jedini cilj u Interu bio je dati sve od sebe i pobijediti s ovom izvanrednom momčadi. Pobjeda u derbiju bila je moja velika osveta. Bila je to osveta zbog patnje koju sam pretrpio kad sam stigao i kada smo izgubili naslov. Ne mogu zaboraviti što su navijači Milana učinili mojoj obitelji i meni, ali znao sam u srcu da će sve dobro završiti. Osvojiti naslov u derbiju bila je najveća satisfakcija. Sve je bilo napisano. Bog je to želio, jer je znao da to zaslužujem, rekao je Calhanoglu.

Calhanoglu prema općemu sudu igra najbolju sezonu u karijeri, postigao je 11 pogodaka u 29 nastupa.

Scudetto je njegov šesti trofej u dresu Intera, osvojila je dva kupa i tri Superkupa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.