Gonzalo Higuain: Nemam problema s Mandžukićem, De Laurentiis me natjerao na ovo

Četvrtak, 28. srpnja 2016. 17:23 Napisao/la  SC

U Juventusu su rođeni pobjednici, kaže Higuain


Gonzalo Higuain predstavio se javnosti prvi put kao igrač Juventusa, koji je Napolija plastio čak 90 mil. eura odštete:

- Moram pokazati da toliko vrijedim. Nadam se sjajnoj sezoni u kojoj ćemo osvojiti što je više trofeja moguće. U Juventusu su rođeni pobjednici, ovo je nevjerojatan projekt. Velik je ovo klub. Sretan sam i hvala Agnelliju, Marotti i Paraticiju što su mi dali ovu priliku, rekao je Higuain i odgovorio na pitanje o konkurenciji u napadu zvanoj Mario Mandžukić:

- Nemam problema s njim. Zapravo, on me dočekao jako dobro. Pobjeđivat ćemo kao momčad, tvrdi Higuain koji nije birao riječi kada je govorio o predsjedniku Napolija Aureliju De Laurentiisu:

- Moj odnos s njim nikad nije bio dobar, jer nismo razmišljali na isti način. On me natjerao na ovaj izbor. Nisam želio više ni sekunde provesti u društvu tog čovjeka, zaključio je Higuain

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.