Giuseppe Bergomi: Nisam siguran da je bio dobar potez kupiti Nikolu Kalinića

Srijeda, 01. studenog 2017. 21:12 Napisao/la  SC
Nikola Kalinić (Milan)
Nikola Kalinić (Milan)



Giuseppe Bergomi svrstao se u dugački niz kritičara sportske politike Milana, koji je tijekom ljetnog prijelaznog rok potrošio oko 250 mil. eura za desetak pojačanja što se na terenu ne vidi.

Bivpi branič Intera, reprezentativac i svjetski prvak, konkretno sumnja u Nikolu Kalinića:

- Jesmo li sigurni da je Kalinić igrač za Milan? Pa on čak nema sigurno mjesto ni u hrvatskoj reprezentaciji. Nisam siguran da je bio dobar potez kupiti ga, rekao je Bergomi.

U 37 nastupa za hrvatsku reprezentaciju Kalinić je postigao 14 pogodaka, ali je većinom ulazio s klupe. Ni danas nije standardni reprezentativac.

Puno je veći problem što je Kalinić postigao tri pogotka u 11 utakmica za Milan, ali treba biti objektivan i konstatirati da Milan igra loše što je otežavajuća okolnost za svakoga napadača.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.