Giorgio Chiellini u autobiografiji dodatno zakomplicirao život Gonzalu Higuainu

Srijeda, 27. svibnja 2020. 16:05 Napisao/la  SC
Chiellini i Higuain
Chiellini i Higuain

Giorgio Chiellini objavio je autobiografiju koja je izazvala veliku pažnju talijanske javnosti.

Mediji stalno izvlače intrigantne zanimljivosti, Chiellini sigurno nije napravio uslugu Gonzalu Higuainu kada je opisao kako se argentinski napadač ponašao, kada je 2016. godine stigao u Juventus iz Napolija.

- On je sjajan igrač koji puno traži, ali i puno daje. Uvijek želi da osjeća neku sigurnost oko sebe. Volim njegov latino karakter i kao prijatelj je odlučan. Sjećam se kada je tek došao u Torino. Bio je iznenađen što normalno može da hoda gradom. Tokom te večeri možda je morao dati svega dva ili tri autograma i selfija. Samo me pogledao i rekao 'Pa ovo je raj'. U Napulju su ga bukvalno proganjali i skoro da nije nikako izlazio. Ovdje je našao porodicu i zaista se sjajno uklopio, napisao je Chiellini.

Navijači Napolija ionako nisu oprostili Higuainu što je otišao u Juventus, a nakon ovoga...

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.