BUFFON NE ODUSTAJE

Galliani poslao znakovitu sms-poruku

Petak, 21. svibnja 2021. 10:34 Napisao/la  SC

U ovoj dobi donosi čudne ili čak lude odluke

Buffonov 25. trofej
Buffonov 25. trofej

Gianluigi Buffon nema namjeru otići u mirovinu!

Prema talijanskim medijima, mala je vjerojatnost da će Buffon završiti karijeru, Il Corriere navodi da je izvršni direktor Monze Adriano Galliani poslao Buffonu sms-poruku odmah nakon što je potvrdio da odlazi iz Juventusa.

Monza se spominje kao najbolja opcija, Silvio Berlusconi u prvoj sezonu u Seriji B zamalo je uspio ući u Seriju A, iduće sezone Monza će biti još jača!

Nije Monza jedini zainteresirani klub, Parma bi željela da Buffon završi karijeru tamo gdje je počeo braniti prije nego što je prije dvadeset godine postao vratar Juventusa.

Buffon navodno ima ponuda izvan Italije, nekoliko poznatih klubova (Olympiakos, Galatasaray, Porto...) znaju što bi markentiški značio Buffonov dolazak.

- Imam 43 godine, u ovoj dobi morate donositi odluke koje bi se mogle činiti nepopularne, čudne ili čak lude! Ta mala iskra ludila dopuštala mi je da postavim ovakva ograničenja i da sanjam u svakom trenutku svog života, kazao je znakovito Buffon prije nekoliko dana nakon što je Juventus u finalu Kupa pobijedio Atalantu.

Legendarni vratar odlazi iz Juventusa s 25 osvojenih tofeja!

Čini se da nije osvojio zadnji trofej!

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.