VELIKA NERVOZA

Jurićev sukob s novinarom

Ponedjeljak, 24. svibnja 2021. 09:22 Napisao/la  SC

Gennaro Gattuso odmah dobio otkaz

Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso

Gennaro Gattuso bivši je trener Napolija!

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis oprostio se od trenera koji u zadnjem kolu nije uspio ostvariti plasman u Ligu prvaka, Napoli i Verona odigrali su neodlučeno (1:1).

- Dragi Rino, sretan sam što sam proveo posljednje dvije sezone s tobom. Zahvaljujući vam na obavljenom poslu, želim vam uspjeh kamo god krenuli.Također šaljem zagrljaj vašoj ženi i djeci, napisao je Aurelio De Laurentiis na Twitteru.

Nakon utakmice hit na društvenim mrežama postao je video snimak svađe Ivana Jurića s novinarom Sky Sporta.

Juriću se nije svidjela uvodna novnarska teza da je Verona drugačije igrala protiv Napolija nego što je igrala inače čime je Juventus ušao u Ligu prvaka:

- Dosta, odlazim! Niste uzeli u obzir stanje u kojem je Verona bila u zadnje vrijeme. Nemate poštovanja. Prikazujete nas pogrešno i ružno! Naša momčad je uvijek davala sve od sebe, uvijek! Vaš stav i način postavljanja pitanja je pogrešan. Samo u Italiji je moguće postavljati ovakva pitanja i ovako sumnjati. Morate mi se ispričati zbog vašeg sramnog ponašanja. Odmah mi se ispričajte, replicirao je Jurić tijekom nervoznog dijaloga.

Verona je prije utakmice u Npoliju, osvojila 3 boda u 8 utakmica.

Zanimljivo je da Verona ima jako dobar skor s vodeći momčadima, dvaput je remizirala s Juventusom, jednom s Milanom.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.