Gennaro Gattuso: Neće nam trebati puno vremena da stignemo Juventus!

Nedjelja, 12. kolovoza 2018. 15:22 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso Foto: Lario Tus

 

Milan je dožvio poraz (1:3) od Real Madrida u utamici za Trofej Santiago Bernabeu, ali trener Milana Gennaro Gattuso nije zvučao nezadovoljno:

- Prošle sezone naš je najveći nedostatak bio što smo igrali lijepo, a ništa nismo osvojili. I sad žalim jer smo igrali dobru utakmicu, a izgubili smo. Moramo to popraviti. Moramo poraditi na tome da ne primamo pogotke u sudačkim nadoknadama oba poluvremena. Lako je sad reći da su promjene u momčadi smanjile kvalitetu, ali to nije slučaj. Svatko tko igra za Milan, mora biti spreman. I za taj posao trebaš osobnost, a ne strah. Momčad je dobra. Razlika u odnosu na Juventus i dalje je velika, ali mladi smo i na pravom putu. Neće nam trebati puno da stignemo Juventus! Dolaskom Higuaina smo dosta dobili, ali on sam nam nije dovoljan. Samo s njim nećemo nigdje, kazao je Gattuso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.