Gennaro Gattuso: Ja sam najgori trener u Serie A, ali želim pobjedu i protiv sina

Četvrtak, 28. prosinca 2017. 09:17 Napisao/la  SC
Gennaro Gattuso
Gennaro Gattuso Foto: Lario Tus


Gennaro Gattuso ostvario je prvu pobjedu na klupi Milana i to protiv gradskoga rivala, u četvrtfinalu Kupa Milan je nakon produžetaka (1:0) eliminirao Inter.

- Ne ide nam, no imamo kvalitetu, što smo pokazali protiv Intera, znamo se i boriti. Ja i dalje razmišljam kao igrač, vjerujem da glad i osjećaj da negdje pripadate vas mogu odvesti daleko. Znamo da ova pobjeda neće riješiti naše probleme, ali će nam dati zraka. Ja sam vjerojatno najgori trener u Serie A, znam da trebam pojesti još puno tjestenine, ali uvijek želim pobjedu, čak i kad se igram sa sinom u vrtu. Želim da igrači pokažu u sljedećim utakmicama da ovo nije slučajnost. Možda će neki reći da sam lud, ali ne vidim neku razliku u pristupu igrača u odnosu na poraz od Atalante. Pa i protiv Verone smo kontrolirali utakmicu dok nismo primili gol. Ova momčad je dobra dok ne dođe na prvu prepreku u utakmici, a protiv Intera toga nije bilo, rekao je Gattuso.

Ništa Gattusu neće značiti pobjeda protiv Intera ako izgubi od Fiorentine idućeg vikenda.

 Nikola Kalinić vjerojatno neće biti spreman za gostovanje budući da mu je protiv Intera teže stradao zglob.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.