Dopredsjednik Milana Adriano Galliani: Balotelli je dobar kao Ibrahimović!

Ponedjeljak, 04. veljače 2013. 17:11 Napisao/la  SC

Sretan sam, iako je utakmica bila teška. Snažan sam, ali noge su mi i dalje teške. Nisam igrao puno utakmica i moram puno trenirati, objasnio je nakon debija Balotelli

U redovima Milana s velikim je oduševljenjem dočekan debi Marija Balotellija u dresu rossonera. Zločesti dečko talijanskog nogometa u prvom je nastupu zabio dva gola Udineseu, oduševivši navijače, ali i vodstvo kluba.

- Balotellijeva dva gola bila su znak sudbine, a mogao je zabiti i već nakon 35 sekundi igre. Drugi gol nisam vidio jer sam već bio u svlačionici. Predsjednik Berlusconi razgovarao je s igračima i bio je jako zadovoljan. Naši napadači kombinirano imaju 60 godina i sada možemo biti mirni sljedećih 10 godina. Nemamo Messija, ali imamo Balotellija. Ovaj me napad podsjeća na onaj Barcelonin i imat ćemo velike koristi i od sponzora jer su Mariju tek 22 godine i veliki je potencijal, objasnio je dopredsjednik Milana Adriano Galliani.

Sam Balotelli teško da je mogao zamisliti bolji debi u dresu Milana. Odigrao je svih 90 minuta i svojoj novoj momčadi dvama pogocima donio važnu pobjedu. 

Sretan sam, iako je utakmica bila teška. Snažan sam, ali noge su mi i dalje teške. Nisam igrao puno utakmica i moram puno trenirati, objasnio je Super Mario.

Tablice omogućuje Sofascore