Franck Ribery najavio odlazak iz Fiorentine nakon provale u stan

Ponedjeljak, 06. srpnja 2020. 17:21 Napisao/la  SC
Franck Ribery
Franck Ribery

Franck Ribery najavio je odlazak iz Fiorentine zbog neobičnog razloga.

Nakon utakmice protiv Parme tijekom koje je teže ozlijeđen, napadača Fiorentine još je više šokiralo kada je saznao da mu provalnici opljačkali dom.

Ribery je izjavio da razmišlja otići iz Firenze zbog sigurnosti svoje obitelji:

- Razočaran sam i šokiran onim što se dogodilo s Franckom Riberyjem u nedjelju navečer. Svi bismo željeli poslati svoju podršku Francku i njegovoj divnoj obitelji. Osim financijskog gubitka, ovi su događaji vrlo traumatični za žrtve, jer možete izgubiti osobne predmete sentimentalne vrijednosti koje ništa ne može zamijeniti. Što je još važnije, gubite osjećaj sigurnosti koji bismo svi trebali osjećati kad svoje porodice - naše žene i djecu - ostavimo kod kuće. Učinit ćemo sve da pomognemo Francku da se ponovno osjeća sigurno i pomognemo mu u ovom teškom trenutku. Sigurna sam da će obitelj Fiorentina pokazati solidarnost s Franckom tako što će osjećati ljubav koju svi gajimo prema njemu, rekao je vlasnik Fiorentine Rocco Commisso.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.