Finski milijarder želi kupiti Inter, Kylian Mbappe ne bi više bio samo san

Utorak, 07. studenog 2023. 11:43 Napisao/la  SC
Thomas Zilliacus
Thomas Zilliacus

Finski biznismen Thomas Zilliacus ozbiljno namjerava kupiti Inter!

Na društvenim mrežama objavio je da je njegova investicijska tvrtka XXI Century Capital dogovorila s partnerima suradnju u vrijednosti od 2,5 milijardi američkih dolara prije nove ponude za Inter.

Obitelj Zhang ne kriju financijske poteškoće od pandemije COVID-a, vlasnici Intera otvoreni su za prodaju kluba, to prije što uskoro istječe rok za vraćanje duga od preko 300 mil. eura.

Zilliacus je u kampanji detaljno opisao svoje planove za Inter ako obitelj Zhang prihvati njegovu ponudu.

- Naši partneri financijski investitori koji nisu dio nogometnog svijeta. Uvjereni smo da Inter može postati još veći klub nego što je sada. Ovo nije kritika sadašnjem vlasniku kluba, koji ima sjajnu upravu i odličnog trenera. Naš bi cilj bio rast s namjerom povećanja prihoda i daljnjeg jačanja na tržištu. Posljedica svega toga bi onda bila mogućnost kupnje vrhunskih igrača i općenito unapređenja ionako jake momčadi. Mbappe, na primjer, ne bi bio samo san. Želimo da Inter ima najbolju momčad na svijetu, kazao je Zilliacus.

- Mislim da znam što obitelj Zhang želi, nismo tako daleko od ponude koju oni žele. Imamo svoje savjetnike iz financijske grupe, koji će raditi na tome i napraviti precizniju procjenu u tom smislu. Nije riječ o taštini, dapače, bili bismo otvoreni za mogućnost suradnje sa Zhangom, ostavljajući ga kao predsjednika, ali preuzimajući brigu oko vođenja momčadi, naglasio je finski milijarder.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.