Finski biznismen nagovara katarskog šeika da zajedno kupe Inter

Četvrtak, 19. listopada 2023. 13:14 Napisao/la  SC
Thomas Zilliacus
Thomas Zilliacus

Finski biznismen Thomas Zilliacus među prvima je dao ponudu za kupovinu Manchester Uniteda prošle godine, brzo se povukao.

Zilliacus tvrdi da obitelj Zhang i Suning žele prodati Inter, te da nije istina da su odbili ponudu jednog bliskoistočnog fonda:

- Gluposti su objave u medijima koje govore da Zhang ne želi prodati Inter, a vijest o ponudi nije istinita. Koliko znam, sve je to izmišljeno. Vlasnik Intera želi prodati klub nekome tko je ozbiljan u izgradnji i razvoju, kaže Zilliacus koji tvrdi da su stigle tri ponude za Inter i da će konačna kupoprodajna cijena biti oko milijardu eura.

Javno je pozvao katarskog šeika Jassima Bin Hamada Al Thanija da udruže snage kako bi kupili Inter nakon što je šeik povukao ponudu za kupovinu Manchester Uniteda.

- Razgovori se vode iza zatvorenih vrata, o eventualnim rezultatima javnost će biti obaviještena u dogledno vrijeme. Kombinacija usluga mojih tvrtki i Al-Thanijevog kapitala stvorila bi zanimljivu kombinaciju, ističe Zilliacus.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.