ŠPANJOLAC U ITALIJI

Fernando Torres na posudbi u Milanu

Petak, 29. kolovoza 2014. 21:53 Napisao/la  SC

Torres će u Milanu zamijeniti Marija Balotellija, koji je otišao u Liverpool

Fernando Torres u subotu treba obaviti liječničke preglede prije nego što postane igrača Milana. Chelsea je potvrdio da Torres odlazi u Milan na dvogodišnju posudbu, preostaje dogovor između Milana i Torresa. Chelsea je prepustio Torresu odluku o tome želi li otići iz engleskog nogometa nakon sedam godina, španjolski napadač morao je pristati na manju plaću od oko 200.000 eura koliko je tjedno zarađivao na Stamford Bridgeu.

U siječnju 2011. godine Chelsesa je doveo Torresa iz Liverpoola za rekordnih 75 mil. eura, u 110 utakmica za Chelsea postigao je samo 20 golova. Torres se nije uspio nametnuti ni Joseu Mourinhu, koji uz Diega Costu više preferira 36-godišnjeg Didiera Drogbu nego 30-godišnjeg Torresa.

Torres će u Milanu zamijeniti Marija Balotellija, koji je otišao u Liverpool.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.