Fabio Capello našao samo jednu razliku između Antonija Contea i Simonea Inzaghija

Petak, 29. travnja 2022. 12:50 Napisao/la  SC
Fabio Capello
Fabio Capello

Fabio Capello našao je samo jednu razliku u načinima igre Antonija Contea i Simonea Inzaghija.

- Momčad Intera je gotovo ista kao pod Conteom, osim što nema Lukakua i Hakimija, dva ključna igrača koji su davali ritam i dubinu u napadu. Inzaghi je morao promijeniti igru. Conte je napade usredotočio na desnu stranu s Hakimijem i Barellom, Inzaghi daje naglasak na lijevu stranu s Calhanogluom i Perišićem, smatra Capello.

Inter je porazom u Bologni kompromitirao borbu za Scudetto.

- Inter je i dalje favorit, barem gledajući raspored utakmica. Želim vidjeti njihovu reakciju, vratili su se jači nakon pobjede protiv Juventusa. Još uvijek podržavam Inzaghija, on je doveden pod znakom pitanja zbog golmanovog kiksa. Bologna je uputila jedan i pol udarac na gol i dobila utakmicu. Inter igra dobar nogomet, imaju najviše postignutih i najmanje primljenih golova, kaže Capello.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.