Emanuelson poslan na posudbu u Tottenham, rossoneri Balotellija predstavljaju u petak

Srijeda, 30. siječnja 2013. 12:39 Napisao/la  SC

Emanuelson je u Milan došao iz Ajaxa u siječnju 2011. godine, ali se nikada na pravi način nije aklimatizirao u klubu sa San Sira


Nizozemski veznjak Urby Emanuelson (26) ostatak sezone provesti će na posudbi u redovima engleskog premijerligaša Tottenhama. Emanuelson je u Milan došao iz Ajaxa u siječnju 2011. godine, ali se nikada na pravi način nije aklimatizirao u klubu sa San Sira. Upisao je ukupno 51 nastup u talijanskoj Seriji A, te je postigao tek tri pogotka. Ove je sezone odigrao 12 prvenstvenih utakmica i zabio jedan gol.

Rubrika dolasci u redovima rossonera u srijedu će biti bogatija za ime Marija Balotellija. Napadač tijekom dana mora obaviti liječnički pregled, a službeno predstavljanje kontroverznog napadača predviđeno je za petak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.