Državni tužitelj sprema optužnice za 11 bivših djelatnika Juventusa

Četvrtak, 01. prosinca 2022. 11:53 Napisao/la  SC
Paratici, Neved i Agnelli
Paratici, Neved i Agnelli

Talijanski mediji spekuliraju da će protiv 11 bivših djelatnika Juventusa biti podnesene krivične prijave, državni tužitelj sprema optužnice za Andrea Agnellija, Pavla Nedveda, direktora Tottenhama Fabija Paraticija i još osmoricu bivših članova uprave torinskog kluba.

Svima će se suditi u najvećoj aferi od skandala oko namještanja rezultata popularnog nazvanog Calciopoli, kada je Juventus izbačen u Serie B.

Ovog puta Juventusu se neće ništa dogoditi, državnoga tužitelja ne zanimaju rezultati na terenu nego u poslovnih knjigama.

Juventus je objavio priopćenje u kojem je učinkovito iznio svoju obranu, uvjeravajući javnost da je klub uvijek postupao ispravno te da namjerava objasniti razloge i braniti svoje korporativne, ekonomske i sportske interese na svim forumima.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.