Davide Astori umro prirodnom smrću, nogometašu Fiorentine u krevetu zatajilo srce

Utorak, 06. ožujka 2018. 19:44 Napisao/la  SC
Davide Astori umro prirodnom smrću, nogometašu Fiorentine u krevetu zatajilo srce

 Objavljeni su rezultati autopsije tragično preminulog Davidea Astorija (31), koji je umro prirodnom smrću od srčanog zastoja.

Zanimljivo, Astori je posljednji pregled srca obavio samo četiri dana prije smrti, u srijedu, 28. veljače, a rezultati su bili besprijekorni.

Obdukcija koju je obavio patolog Carlo Moreschi, pokazala je da je Astori umro zbog srčane smrti bez makroskopskih dokaza, vjerojatno zbog bradiaritmije, odnosno usporenog rada srca.

Nakon smrti tužiteljstvo u Udinama otvorilo je istragu zbog sumnje u umorstvo, što je uobičajena zakonska procedura.

Sve utakmice Lige prvaka i Europske lige ovoga tjedna će krenuti minutom šutnje u sjećanje na kapetana Fiorentine i talijanskog reprezenativca, koji u umro u hotelu u Udinama u kojemu je odsjela momčad Fiorentine pred utakmicu protiv Udinesea.

Zbog njegove smrti otkazane su sve nedjeljne utakmice Serije A.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.