CSKA ne želi Nikolu Vlašića posuditi, Josipa Brekala rado bi doveo klub Ivana Jurića

Ponedjeljak, 02. kolovoza 2021. 22:07 Napisao/la  SC

Bilo je za Vlašića interesa, ali do sada nije bilo ponude koja zadovoljava klub, kazao je direktor CSKA Roman Babayev

Nikola Vlašić
Nikola Vlašić

Josip Brekalo svakim danom sve je bliži Seriji A, talijanski mediji javljaju da se nakon Atalante i Lazija u utrku uključio i Torino.

Ivan Jurić također bi želio u svojoj momčadi hrvatskog reprezentativca, ali ni Torino ne želi platiti 15 mil. eura koliko traži Wolfsburg.

- Brekalo je izrazio želju za odlaskom, potvrdio je sportski direktor Wolfsburga Marcel Schafer.

Iako se Atalanta doima kao glavni favorit, za Brekala se također zanima nekoliko španjolskih klubova (Sevilla, Betis, Real Sociedad...) veće platežne moći.

Nikola Vlašić nije tako blizu Serije A kao što su spekulirali talijanski mediji, koji su hrvatskog reprezentativca povezali s Milanom.

CSKA traži 30 mil. za Vlašića, Milan želi posuditi Vlašića s pravom otkupa ugovora za 25 mil. eura.

- Nikola nam je pojasnio svoj stav, ali nešto željeti i nešto učiniti dvije su različite stvari. Bilo je za njega interesa, ali do sada nije bilo ponude koja zadovoljava klub, kazao je direktor CSKA Roman Babayev.

Drugim riječima, CSKA ne želi posuditi Vlašića za 5 mil. eura i onda riskirati da ga Milan na kraju sezone vrati u tko zna kakvom stanju.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.