Cristiana Ronalda nije trebalo uvjeravati da dođe u Juventus

Utorak, 25. prosinca 2018. 09:55 Napisao  I. V.
Cristiana Ronalda nije trebalo uvjeravati da dođe u Juventus

 

Cristiano Ronaldo i Juventus suđeni su jedan drugom, tako ispada u verziji sportskog direktora Juventusa Fabija Paraticija:

- Pregovori su bili vrlo jednostavni, jer nije bilo potrebe uvjeravati ga da dođe. On je već u glavi odlučio da će doći u Juventus. Kada sam se sreo s njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom da bismo razgovarali o Joao Cancelu, on mi je rekao: Nećeš vjerovati, ali Ronaldo želi doći u Juventus. Rekao samo mu: Nije da ne vjerujem, ali teško će biti sve dogovoriti. Kada sam našem predsjedniku Agnelliju rekao da možemo kupiti Ronalda, odmah je razumio što treba napraviti. Rekao mi je da mu dam dva, tri dana da razmisli, ali me nazvao nakon tri sata. Da bismo riješili sve detalje ugovora iznajmili smo vilu na jezeru Maggiore, gdje su cijeli dan sjedili zastupnici igraća i kluba, rekao je Paratici.

Juventus je platio 100 mil. eura Real Madridu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.