Conte: Nije bilo lako u 17 sati primiti vijest da je Hakimi pozitivan na koronavirus

Četvrtak, 22. listopada 2020. 08:20 Napisao/la  sc
Antonio Conte
Antonio Conte

Antonio Conte, trener Intera, tvrdi da se remi s Borussijom Moenchengladbach ne može usporediti s prošlogodišnjim lošim startom Intera u Ligi prvaka.

Inter je prošle godine u natjecanje krenuo domaćim kiksom protiv praške Slavije i nakon toga se nisu uspjeli oporaviti.

- Ovu utakmicu ne možemo usporediti s onom protiv Slavnije. To je bio pravi promašaj, sada smo dobro prošli protiv momčadi s velikim potencijalom, koja ima i tehničku i fizičku kvalitetu. Činjenica je da se možemo popraviti u mnogim situacijama, neke greške ne bismo smjeli raditi, ali momcima nemam što zamjeriti, rekao je Conte za Sky Sport Italia.

Zbog ozljeda i korona krize u startnih 11 neočekivano se našao Christian Eriksen, nekoliko sati prije utakmice Conte je saznao da će morati biti bez Hakimija.

- Eriksen je odigrao dobru utakmicu. Nije bilo lako u 17 sati primiti vijest da je Hakimi pozitivan, a do ujutro je trenirao s nama. Međutim, rekao sam igračima da se sa svakom situacijom suočavaju uzdignute glave. Na psihološkom nivou nije bilo lako.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.