Claudio Ranieri proglašen talijanskim trenerom godine i potencijalno novim izbornikom

Utorak, 10. svibnja 2016. 12:37 Napisao/la  SC

Claudio Ranieri bi jednog dana mogao osvojiti Svjetsko prvenstvo na klupi Italije, to bi bilo najbolje, kaže predsjednik talijanskog saveza Carlo Tavecchio

- Claudio Ranieri bi jednog dana mogao osvojiti Svjetsko prvenstvo na klupi Italije, to bi bilo najbolje. Govorim apstraktno, ne mislim pri tome nužno na Svjetsko prvenstvo 2018. godine. Ranieri je još uvijek dovoljno mlad! Jesmo li razmišljali o Ranieriju kao nasljedniku Bruna Contija? Ranieri bi trebao razmišljati o nama, rekao je predsjednik talijanskog saveza Carlo Tavecchio neposredno nakon što je Ranieri proglašen talijanskim trenerom godine.

Ranieri (64) je na klupi Leicestera osvojio englesko prvenstvo, prvi put 132-godišnjoj povijesti kluba. U Rimu je primio nagradu za najboljega trenera nazvanu prema Enzu Bearzotu, izborniku koji je postao svjetski prvak 1982. godine.

Istobodno je proglašen najboljim trenerom u izboru talijanskog olimpijskog komiteta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.