Bobo TV: Christian Vieri iznenada prekinuo suradnju s Antonijom Cassanom

Nedjelja, 05. studenog 2023. 09:32 Napisao/la  SC

Cassano zbog svojih izjava stalno izazivao žestoke reakcije, najpoznatiji je njegov verbalni obračun s Joseom Mourinhom

Bobo TV: Christian Vieri iznenada prekinuo suradnju s Antonijom Cassanom

Christian Vieri iznenadio je talijansku nogometnu javnost objavom da prije svih Antonio Cassano, a zatim Lele Adani i Nicola Ventola više neće komentirati nogometne događaje, pojave i osobe za Bobo TV.

Vieri je tijekom korone otvorio na društvenim mrežama streaming kanal koji je nazvao po sebi, Bobo TV brzo je stekla veliku gledanost pretežito zbog brutalno iskrenih komentara Antonija Casana.

Bivši talijanski reprezentativac, između ostaloga igrač Real Madrida, Rome, Intera i Milana, vrlo se brzo prometnuo u najcitiranijega stručnog komentatora u Italiji.

Cassano je zbog svojih izjava stalno izazivao žestoke reakcije u javnom prostoru, najpoznatiji je njegov verbalni obračun s Joseom Mourinhom, koji ga je cinički podsjetio da se svakome u životu može dogoditi Livaja, aludirajući na fizički sukob Cassana i današnjega igrača Hajduka u razdoblju, kada su obojica bili igrači Intera.

U petak se u emisiji pojavio samo Vieri, koji je istaknuo da će ubuduće pred kamerom stajati samo on, te da je osmislio novi format emisije koji će potaknuti javnost da se više uključi u javne rasprave.

Ostali akteri za sada šute, nije još poznato zbog čega su prekinuli suradnju, na društvenim mrežama prestali su pratiti jedni druge.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.