×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Cavani potopio Inter, Siena bolja od Chieva

Četvrtak, 26. siječnja 2012. 06:58 Napisao/la 

U četvrtfinalnim susretima Kupa Italije, Napoli je na svom travnjaku svladao Inter s 2:0, Siena u gostima bolja od Chieva 1:0.

Inter neće (o)braniti prošlogodišnji status najbolje momčadi u talijanskom Kupu. Četvrtfinale je "nerazzurrima" donijelo gostovanje na vrućem napuljskom San Paolu i poraz od Napolija 2:0. Čovjek odluke, kao i mnogo puta kada je u pitanju Napoli - Urugvajac Edinson Cavani. Sa dva pogotka, u 50. minuti iz jedanaesterca i 90. minuti bacio je momčad iz Milana na koljena. Posebno je impresivan bio drugi gol. Cavani je "pobacao" po travi gotovo kompletnu obranu Intera i poentirao u praznu mrežu...

- Naravno da sam prezadovoljan. Plasirali smo se u polufinale kupa, svladavši momčad koja je do ove utakmice imala osam pobjeda u nizu. Nije to mala stvar. - rekao je poslije susreta Walter Mazzarri, trener Napolija. S druge strane, Claudio Ranieri, "mister" na suprotnoj klupi, s pravom je kritizirao sudačke procjene...

- Nema sumnje, bio je penal za Napoli. Ali, bila su i najmanje dva za nas, a sudac nije vidio niti jedan. Šteta, htjeli smo otići do kraja u ovom natjecanju. Thiago Motta? Večeras je napravio grešku (skrivio jedanaesterac na Cavaniju), ali riječ je o iznimno važnom igraču za nas. Nadam se da neće otići u Paris Saint Germain. - veli Ranieri.

U ranije odigranom susretu Siena je na gostovanju svladala Chievo s 1:0. Pogodak vrijedan polufinala za momčad iz Toscane postigao je Destro u 54. minuti. Posljednji susret četvrtinala Kupa Italije igra se večeras na milanskom San Siru, gdje Milan u 20.45 dočekuje Lazio.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.