Carlos Tevez novi igrač Juventusa, Manchester Cityju 14 milijuna eura odštete

Srijeda, 26. lipnja 2013. 11:11 Napisao/la  SC

Tevez i Manchester City ne vole se javno još iz razdoblja menadžera Roberta Mancinija

Carlos Tevez je novi član Juventusa, talijanski i engleski mediji tvrde da jeargentinski nogometaš Tevez novi igrač aktualnog talijanskog prvaka..

Manchester City i Juventus postigli su dogovor u Londonu u utorak navečer, dogovorili su  odštetu između 12 i 14 milijuna eura. Tevez će nakon liječničkog pregleda u srijedu potpisati trogodišnji ugovor vrijedan 5.5 milijuna eura po sezoni.

Tevez i Manchester City ne vole se javno još iz razdoblja menadžera Roberta Mancinija. Zbog svađe s Mancinijem, Tevez je prošle godine nekoliko mjesci pauzirao dok je lutao po Europi i Južnoj Americi i tražio klub koi će platiti veliku odštetu. Nije uspio pa se vratio, odigrao polusezonu, čekao i dočekao priliku za odlazak.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.