Carlo Ancelotti: Milan je pokazao da ne ovisi o Zlatanu Ibrahimoviću

Utorak, 05. siječnja 2021. 14:58 Napisao/la  SC
Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Carlo Ancelotti prokomentirao je situaciju u Seriji A s neutralne pozicije menadžera Evertona, povod je derbi između Milana i Juventusa u srijedu:

- Pioli vrlo dobro radi, ima jasnu predodžbu o igri Milana. Izostanak Ibrahimovića bio je važan ispit koji je uspješno položen na brzinu, momčad je dobro reagirala i vjerovala u svog trenera. Pirlo nema čarobni štapić, ali pobijedio je u Barceloni s 3:0 i plasirao se u osminu finala Lige prvaka, što nisu uspjeli svi trener Juventusa. Milan je pokazao da ne ovisi o Ibrahimoviću, Juventus je pokazao znakove konsolidacije, kazao je Ancelotti, koji je u prosincu 2019. godine otišao iz Napolija:

- Ovo je utrka između Milana, Intera i Juventusa. Međutim, Napoli ima resursa da se uključi, Roma se čini solidnom. Prava snaga Intera, pored kvalitetnih igrača poput Lukakua, je trener. Conte je naviknuo boriti se za velike trofeje, osvajao prvenstva u Italiji i Engleskoj, smatra Ancelotti.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.