Carlesu Perezu još uvijek nije jasno zašto ga je Barcelona prodala

Srijeda, 05. kolovoza 2020. 13:27 Napisao/la  SC
Carles Perez
Carles Perez

Napadaču Rome Carlesu Perezu još uvijek nije jasno zašto ga je Barcelona prodala:

- Još kad sam igrao u Barceloni B imao sam ponude jakih klubova, uvijek sam odbijao ponude jer sam želio igrati za prvu momčad Barcelone. Dobio sam priliku, mislim da sam je iskoristio, dali su mi ugovor kao prvotimcu. Ni danas još uvijek ne razumijem što se dogodilo. Ili je klub trebao novac ili mi je nešto drugo promaknulo. Ali, to je već prošlost. Za mene je bio težak udarac kada sam morao napustiti Barcelonu i više ne viđati svoju obitelj i prijatelje. Od tada sam iz svog najbližeg kruga vidio samo svoje roditelje, kaže Perez.

Nakon što je odigrao nekoliko utakmica u mandatu Ernesta Valverdea, 22-godišnji Perez u siječnju ove godine otišao je u Romu na posudbu s pravom prvootkupa ugovora za 11 mil. eura.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.