Brahim Diaz: Zlatan Ibrahimović ima godina kao moj otac, a na terenu je uvijek prevaga

Srijeda, 11. studenog 2020. 10:20 Napisao/la  SC
Brahim Diaz
Brahim Diaz

Brahim Diaz, mladi napadač Milana koji je među rosso-nere došao na posudbu iz Real Madrida i koji je oduševio u prvim mjesecima sa svojom novom momčadi, otkrio je da je impresioniran Zlatanom Ibrahimovićem i njegovim pristupom nogometu.

- Nevjerojatno. Zlatan Ibrahimović ima godina koliko i moj otac, ali na terenu je još uvijek prevaga. Zlatan je najbolja potvrda da u sportu godine nisu važne. Da, imam odličan odnos sa Ibrahimovićem, zna dati odličan savjet, dobro se slažemo, rekao je Diaz pa opisao kako izgleda radni dan u društvu Zlatana Ibrahimovića.

- Pored Zlatana nikad nije dovoljno samo odraditi ono što od tebe trener traži. Uz njega uvijek morate raditi više. Zlatan samo kaže: „Nisi još završio, sad još moraš sa mnom odraditi trbušne mišiće.“. On je jednostavno igrač koji puno zahtjeva, ali i pomaže da uz njega iznimno puno napredujete.

Brahim Diaz do sada je za Milan odigrao osam utakmica, postigao tri pogotka uz jednu asistenciju.

- U Madridu sam se osjećao dobro, ali sada dajem najbolje od sebe jer sam dobio priliku pokazati što mogu.

Ovaj 21-godišnjak tvrdi da uživa u Milanu i da se dobro prilagodio životu u Italiji.

- Fokusiran sam na Milan, a grad je vrlo lijep, ljudi su prijateljski raspoloženi. Sretan sam što sam u Italiji, zaključio je Diaz.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.