Beppe Marotta smatra da Inter nije favorit za prvaka, Juventus ima veliku prednost

Četvrtak, 19. listopada 2023. 13:26 Napisao/la  SC
Beppe Marotta
Beppe Marotta

Beppe Marotta smatra da Juventus ove sezone ima veliku prednost u odnosu na Inter:

- Iskustvo mi govori da je mogućnost planiranja sezone samo sa Serie A i Coppa Italia prednost, zato kažem da je Juventus favorit za naslov, ističe direktor Intera.

Marotta je u Inter došao iz Juventusa:

- Osvojio sam svoj prvi naslov prvaka u Seriji A u Torinu s Antonijom Conteom, kada nismo igrali europska natjecanja, podsjeća Marotta.

- Mi smo jaki, imamo veliko samopouzdanje zahvaljujući rezultatima koje smo postigli u Europi prošle sezone. Jedan od ciljeva je smanjenje troškova, ali konkurentnost nikako ne smije padati. Naravno, važni igrači zahtijevaju velike plaće, nema više rezanja troškova, želim maksimalno iskoristiti resurse koje imamo. Ako ste u vrhunskom klubu, klubu koji želi pobjeđivati, masa plaća nikada se neće spuštati ispod određene granice, kaže Marotta.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.